Energiedienstenbedrijf
Gooi en Vechtstreek

Gemeenten en de Regio Gooi en Vechtstreek

Het Energiedienstenbedrijf Gooi en Vechtstreek is geinitieerd vanuit de zeven regiogemeenten Gooi en Vechtstreek en Eemnes. De Regio Gooi en Vechtstreek vervult een coördinerende rol.

Elke gemeente heeft op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing eigen beleid, financiële voorzieningen en welstandsbeleid. De gemeenten werken op dit terrein nauw samen met de aanbieders en organisaties in de regio, onder andere in het Energiedienstenbedrijf Gooi en Vechtstreek. Wilt u weten waar u terecht kunt voor vragen over duurzaamheid, vergunningen, welstandseisen, klik dan op uw gemeente voor meer informatie.  

 


Nieuws

EDB en Energie Verbonden slaan handen ineen

8 juni 2021

Met het tekenen van een samenwerkingsovereenkomst in het Technisch Expertisecentrum in Bussum hebben Ronald Cobben (voorzitter Energiedienstenbedrijf Gooi en Vechtstreek) en Anne-Marie Poorthuis (voorzitter Energie Verbonden) hun bestaande samenwerking versterkt. Energie Verbonden is het samenwerkingsverband van lokale energiecoöperaties.

Lees meer >

Nieuwe collectieve inkoopacties van start

1 maart 2021

Op 1 maart 2021 is de nieuwe collectieve inkoopactie duurzaamheidsmaatregelen van de samenwerkende energiecoöperaties in de Gooi en Vechtstreek van start gegaan.

Lees meer >