Energiedienstenbedrijf
Gooi en Vechtstreek

Nieuws

Het Energiedienstenbedrijf Gooi en Vechtstreek is een uniek samenwerkingsverband van Duurzaam Bouwloket, energiecoöperaties, bouw- en installatiebedrijven, kennisinstellingen en overheden.

Alle partijen werken individueel en met elkaar aan het ondersteunen van inwoners bij het verduurzamen van hun huis. Op deze pagina staat een overzicht van het laatste nieuws. 

Nieuws

'Alles draait om communicatie'

Bij de Inspiratiebijeenkomst voor de VvE’s op 10 november in Bussum zal avondvoorzitter Herman Schotman onder andere in gesprek gaan met Henk Seinen. Hieronder licht Henk Seinen een tipje van de sluier van zijn verhaal op.

Lees meer >

Nieuws

EDB en Energie Verbonden slaan handen ineen

Met het tekenen van een samenwerkingsovereenkomst in het Technisch Expertisecentrum in Bussum hebben Ronald Cobben (voorzitter Energiedienstenbedrijf Gooi en Vechtstreek) en Anne-Marie Poorthuis (voorzitter Energie Verbonden) hun bestaande samenwerking versterkt. Energie Verbonden is het samenwerkingsverband van lokale energiecoöperaties.

Lees meer >

Nieuws

Nieuwe collectieve inkoopacties van start

Op 1 maart 2021 is de nieuwe collectieve inkoopactie duurzaamheidsmaatregelen van de samenwerkende energiecoöperaties in de Gooi en Vechtstreek van start gegaan.

Lees meer >

Nieuws

Belevingscentrum ingericht

In het pand van Bouw- en Installatiemensen is end september 2021 het Technisch Expertise Centrum gestart. Vanaf oktober kunnen huiseigenaren hier de materialen en technieken ervaren voor een duurzamer huis.

Lees meer >

Nieuws

Energiedienstenbedrijf Gooi en Vechtstreek van start

Met de benoeming van het bestuur en de oprichting van de stichting is het Energiedienstenbedrijf Gooi en Vechtstreek sinds december 2020 operationeel.

Lees meer >

Nieuws

't Hoogt van 't Kruis in Hilversum pilot voor PMC '95

De wijk 't Hoogt van 't Kruis in Hilversum, en met name de straten Acaciapark en Kolhornseweg, is geselecteerd als pilotproject voor de Product-Marktcombinatie voor woningen van na 1995. Klimaatmissie Nederland voert deze pilot uit. De voorbereidende fase is in volle gang.

Lees meer >

Social media

Milieu Centraal

Deze winter geen muis in huis? Met deze tips houd je ze buiten de deur. Maak naden en kieren dicht en zorg dat ze b… https://t.co/FXUfNzSygJ
2021-10-24 18:00:00

Duurzame Huizen Route

In elke provincie gaan er woningen open en er zijn twee zaterdagen waarop je deze kunt bezoeken: 30 oktober & 6 nov… https://t.co/igSVTnuZwo
2021-10-23 18:39:00

Duurzame Huizen Route

Marjo & Hans: “Vroeger stookten we ons helemaal scheel, nu is het in ons huis in de zomer én in de winter veel pret… https://t.co/43Ap5lKJwQ
2021-10-22 18:34:00
Meer social media >